RESTAURANT EN CAFE JENNAH AMSTERDAM

RESTAURANT EN CAFE JENNAH AMSTERDAM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 568 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant en Cafe Jennah Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 20:43 Eten smaakt erg slecht en ook een klein beetje een klein stukje zalm met huid uit de vriezer van Lidl supermarkt en de riest een beetje en ook niet gaar deze levering is erg laat en koud
3 mei 2022 om 22:51 Slechte service, Heb 2 broodjes hetekip besteld kreeg er geen friet bij heb ik dus gebeld en zouden ze mij hierover terug bellen. Nooit meer heb ik er een belletje over ontvangen.
7 apr 2022 om 19:18 Toppertjes
7 apr 2022 om 12:39 Harira soep besteld omdat we er zoveel zin in hadden. Het was perfect... ik miste alleen wat citroen erbij.
5 apr 2022 om 21:45 Eten was lekker. Voorheen kreeg je alleen de patat bij de tajin. Nu moet je er apart voor betalen. Ook een + is dat ze het eten in andere betere bakjes bezorgen!
29 mrt 2022 om 21:24 Vriendelijke bezorger, eten arriveerde warm, en het was lekker. Alleen de ananas mango smoothie was niet lekker
27 mrt 2022 om 20:35 Ik heb geen eten ontvangen hoor!!!!
17 mrt 2022 om 3:17 Patat was aangebrand, en vieze afbakbroodjes
11 mrt 2022 om 20:44 Was me weer eens een genoegen. Kipfiletschotel met rijst en groenten heerlijke malse kipfilet lekker gekruid. En mag de besorger niet vergeten wat een lieve fijne man. Mij zien jullie nog terug. Thanks heren in de kitchen.
7 mrt 2022 om 20:30 Heel erg lekker kipsaté menu
21 feb 2022 om 14:50 kip was kurkdroog en smakeloos, satesaus was water, slappe patat. Hier bestel ik nooit meer. Daarbij de bezorging was gewoon veel en veel te lang en de afstand is niet eens 500 meter.
15 feb 2022 om 0:18 Eten was weer heerlijk net als altijd maar de bezorging moet echt sneller !